Varumärken

Kesla

Kesla skogskranar är ett företag som har sitt säte i Joensuu Finland. Denna skogskran bytte namn för något år sedan från Foresteri till Kesla för att kunna ha ett helhetsnamn inom hela koncernen.

I Keslas sortiment hittar ma skogskranar från 6 till 24 ton/meter.

Keslas hemsida

PM kranar

JE Kran och Hydraulik AB har börjat importera, sälja och serva PM styckegodskranar i Sverige.

PM kran var den 1:a hydrauliska kranen som tillverkades i Italien i Modena 1959, Då fick den namnet Precisions Mekanik som sedan blev autoguru PM, och nu mer kallas PM rätt och slätt. I början av 70-talet strukurerade man om och började producera specifika produktseriern.Serierna ökade tills man nu har ca45 serier med över 350 olika möjliga tillval.Dom sträcker sig från 1,5 ton/meter upp till 210 ton/meter som är den nyaste i gruppen.

PM kranar har 5 olika grupper: Classic, Classic plus, Silver, Gold och Platinum

  • Classic är en kran i grundutförande, en ”basic” kran, ingen radiostyrning eller Powertronics. Den finns från 2,8 ton/meter upp till 36 ton/meter
  • Classic plus är en Classic kran fast med radiostyrning. Den finns från 3 ton/meter upp till 23 ton/meter.
  • Silver kommer antagligen att försvinna pga av det nya säkerhetssytemet på stödbenen.
  • Gold är en kran som har det mesta – radiostyrning, Powertronics samt det nya säkerhetssystemet för stödbenen. Den sträcker sig från 10ton/meter upp till 50 ton/meter
  • Platinum är företagets stora serie. Kranen är runtomsvängande och har givetvis allt annat som Gold har; radiostyrning, Powertronics samt det nya säkerhetssystemet för stödbenen. Denna serie sträcker sig från 35,5 ton/meter upp till 100ton/meter.

PM kranar har också något som kallas LC system. LC står för Lift Close och precis som namnet säger kan du med en kortare vipparm lyfta godset närmare stolpen utan att använda kätting eller band. Perfekt för exempelvis pallhantering på höjden.

PMs hemsida

Förklaring hur man läser PM-kranen

Kontakt

Skicka din fråga nedan

 

Kontaktuppgifter

Karonsbergsvägen 10
445 52 SURTE
Telefon: 031-98 30 00
info@jekhab.se

Öppettider

Mån – Tors: 07-16
Fredag: 07-15.30

9 + 11 =