Påbyggnationer på skogskran & styckegodskran

JEKHABs utförda påbyggnationer & montering

Under denna fliken kommer vi att visa vad vi har gjort. Olika byggnationer och monteringar av skogskranar samt styckegodskranar. Välkomna!

Nybyggnation – Container/Flisbinge, Kesla 2110T

Vi har byggt upp ett helt koncept på en Mercedes Arocs som kom ramren till oss.

På den har vi satt en egenbyggd container/flisbinge, monterat en Kesla 2110T kran med Kesla NT Vision hytt och kunden har valt Kesla grip PRO 46, vi har använt Alucars rede som vi sedan monterat allt på.

Flisbinge – Nybyggnation

Nu har vi gjort något helt annat, vi har byggt en flisbinge allt efter kundens önskemål, med plexiglasskiva bak för att kunna se in i flaket, lite snedställt invändigt för att lättare kunna greppa riset med gripen

Kesla 2009L skogskran

Denna gång är det en Kesla skogskran 2009L , det är en lite lättare kran, kunden har valt en X-cab hytt från K-hytten, en Kesla 0,41 grip, L90 ventil från Parker samt en Volvo blå färg

Scania – Påbyggnation

Denna Scania kom ramren direkt från fabrik. Vi har gjort flakbyggnation med sidolämmar, satt på hydraultank, sidoskydd, rostfria verktygslådor samt monterat på en Palfinger PK18500A m.m.

Scania – Påbyggnation Fassi

Här har vi monterat en Fassi F235AXP på en Scania dragbil.
Vi har monterat en Parker pump,drag/vändskiveutrustning.Jost vändksiva i stål med luftassisterad kolv för justering av släde. Verktygslådor i rostfritt, underkörningsskydd m.m.

Container/flisbinge-Nybyggnation

Trädtransport i Väst var så nöjd med sin Flisbinge så då ville han bygga en vagn med en till flisbinge på,sagt och gjort, kunden kom med  underredet sedan byggde vi, här är resultatet, visst är det härliga färger 🙂

Volvo – Ombyggnation

Denna gång har vi gjort en ombyggnation på en begagnad Volvo lastbil, bilen kom till oss ramren. Vi har utrustat bilen med hydraulik samt tillbehör och monterat JOAB lastväxlarutrustning samt en fastmonterad styckegodskran.

Kesla 2010 skogskran

Här har vi monterat en Kesla 2010 skogskran . På denna byggnation ville kunden ha K-hyttens X-cab, Parker L90 ventil, Indexator rotator GV12, Kesla grip 0,42.

Kesla (Foresteri) 2010 skogskran

Denna monterade vi för några år sedan då Kesla fortfarande hette Foresteri.
Detta är i allafall en Kesla (Foresteri) 2010, 10 ton/meter (8,05m) Denna är monterad med Keslas egna NY hytt. Manöverventil Parker L90, 6 funktioner, STB ventil Danfoss PVG 32, Loadmaster vågsystem, Korsell vågkropp, Indexator rotator GV12, Hultdin SG420 grip samt krandämpare. Denna kranen ville kunden ha lackat i rött.

Kontakt

Skicka din fråga nedan

 

Kontaktuppgifter

Karonsbergsvägen 10
445 52 SURTE
Telefon: 031-98 30 00
jekran@telia.com

Öppettider

Mån – Tors: 07-16
Fredag: 07-15.30

15 + 10 =